Ontspanningsmassage

De ontspanningsmassage is een massage die al eeuwen oud is en nog steeds veel gebruikt wordt. Een ontspanningsmassage heeft als doel om lichaam en geest tot rust te brengen. Ook kan een ontspanningsmassage ervoor zorgen dat je lekkerder in je vel zit.

Waarom een ontspanningsmassage?

De redenen voor een ontspanningsmassage verschillen per persoon. De meeste mensen zoeken ontspanning en proberen stress te verminderen. Stress kan diverse gezondheidsklachten tot gevolg hebben. Hierbij kun je denken aan klachten zoals:

  • Stijve en pijnlijke spieren
  • Diverse soorten rugpijn
  • Nek- en schouderklachten
  • Hoofdpijn en migraine

Soepel en ontspannen lichaam

Een ontspanningsmassage zorgt ook voor het herstel van het zelf genezend vermogen van ons lichaam. Tijdens een ontspanningsmassage vloeien spanningen die in voorbije periode werden opgebouwd weg en komt de geest tot rust. De massage werkt ook preventief en zorgt dat we stress makkelijker los kunnen laten.

Soms leert een ontspanningsmassage ons dat spieren strakker, vaster en harder aanvoelen dan we zelf beseffen. Dat is dan vaak het gevolg van het langdurig belasten van spieren of spiergroepen of van het langdurig aanhouden van dezelfde houding.

Wil je een afspraak maken voor een ontspanningsmassage? Neem contact op via 06 – 46 29 32 41 of vul hier het formulier in.

Reacties zijn gesloten.